joi, 3 martie 2016

SCOALA DIN SATUL OSOI COMUNA SINESTI VANDALIZATA!

Alarma s-a dat in jurul orei 21, dupa ce satenii au auzit mai multe bubuituri dinspre scoala din sat. Cand au mers sa vada ce se petrece, au vazut geamurile cladirii sparte si usa din spate fortata. Tot in aceeasi noapte, spun localnicii, casele a doi batrani au fost si ele vandalizate, iar satenii cred ca aceiasi vinovati au actionat in toate aceste cazuri. Fac corelatii cu tot ce s-a intamplat aici in urma cu sase luni, cand un tanar din sat a fost ucis in chinuri, de mai multe rude care il banuiau de furt. Apoi, casele unor sateni au fost incendiate. Localnicii le acuza pe rudele celor aflati acum in inchisoare, si spun ca terorizeaza toata comuna. Politia a venit la fata locului si a luat probe, incercand sa afle exact ce s-a intamplat noaptea trecuta.Incidentul a avut loc in comuna Sinesti, la 50 de km de Iasi. La scurt timp dupa incidentul de la scoala, cei doi batrani povestesc ca si locuintele lor au fost distruse, cand ei nu erau acasa.
Rozica Margineanu, directoare scoala: "Scoala a fost vandalizata, 13 geamuri sparte, 2 dulapuri distruse si nimic furat."
Localnicii si primarul banuiesc ca totul este o razbunare, dupa ce, in urma cu jumatate de an, nepotul unuia dintre batrani, un tanar de 20 de ani, a fost ucis in chinuri groaznice.
Tatal unuia dintre baietii suspectati spune insa ca nu stie nimic.
Politistii incearca sa dea de urma faptasilor, insa nu prea au de unde sa inceapa ancheta: in scoala nu erau camere de supraveghere.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"