luni, 20 iulie 2015

CAZUL TANARULUI UCIS PRIN TORTURA,IN IASI.L AU LEGAT SI DADEAU CU PARII CARE SI CUM APUCA,AU FOST 12 INSI!


Anchetatorii din Iasi se confrunta cu marturii socante, dupa crima oribila de joi noaptea, cand un tanar de 20 de ani a fost linsat de un grup de rude care-l banuiau de furt.

Principalul suspect - unchiul victimei - a fost retinut. Barbatul de 66 de ani este acuzat ca si-a torturat nepotul intr-un mod sinistru: baiatul a fost gasit in agonie, cu o mana si un picior aproape retezate, legat de un gard. Pierduse prea mult sange si a murit pe drumul catre spital.
Fiul barbatului retinut era convins ca, in Italia, victima i-ar fi furat 5.000 de euro. La tortura ingrozitoare ar fi participat insa mai multi barbati, 4 dintre ei luati sambata la audieri. Printre cei adusi la audieri se numara cei doi fii ai barbatului de 66 de ani, deja retinut. Unul dintre ei este chiar verisorul cu care Catalin, baiatul omorat cu salbaticie, a avut un conflict in Italia.
Trupul lui Catalin a fost adus sambata acasa. Unele dintre rude i-au auzit, in noaptea crimei, strigatele de durere ale celui care torturat. Baiatul a fost taiat pe tot corpul, legat si batut - se pare, de cel putin 12 oameni. Si-a dat ultima suflare pe drumul spre spital.
Petronel Manole, unchiul victimei: "El a strigat, l-am auzit de vreo doua ori, valeu valeau, bai lasati-ma lasati-ma. Unul striga sa ii dea sa ii farame capul. Dupa ce s-au ridicat de jos l-au legat cu parii si dadeau care si cum apuca, erau 12 insi."
Razboiul dintre cele doua familii nu s-a incheiat insa aici, iar familia lui Catalin sustine ca se simte amenintata si urmarita.
Virona Lupascu, bunica victimei: "Aseara nu m-am culcat acasa, baiatul meu nu a stat acasa, ne-am culcat in sat de frica, de frica ne-am culcat prin sat. Eu stau cu frica in spate, unde fug, unde ma duc?"
Bogdan Manole, fratele victimei: "Pacat, are 20 de ani si la 20 de ani sa moara acuma?! Pacat!"
Unchiul lui Catalin, a fost retinut si urmeaza ca magistratii sa decida daca il vor aresta preventiv. Anchetatorii continua cercetarile in acest caz de o cruzime rara, pentru a stabili gradul de vinovatie al complicilor.


Sursa Stirile Pro Tv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Curs Valutar BNR