luni, 6 februarie 2012

Antonescu, dupa desemnarea lui Ungureanu premier: Basescu s-a dat pe fata, guverneaza cu serviciile

Presedintele Traian Basescu a anuntat noul premier-desemnat al Romaniei, in persoana lui Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE.





Prim ministru Emil Boc si a dat demisia!!!

Antonescu: Presedintele s-a dat pe fata desemnandu-l premier pe seful SIE, presedintele guverneaza cu serviciile secrete, iar razboiul opizitiei cu Traian Basescu devine "pe viata si pe moarte". "In momentul in care, sfidand strada, opinia publica, Traian Basescu vine si ia un sef de servicii secrete si il pune sa conduca direct un guvern de marionete al majoritatii corupte, cumparate, santajate, vandute, e clar ca razboiul nostru, al celor care vrem o tara democratica, cu Traian Basescu si clica lui, indiferent cate personaje aparent prestigioase ar cuprinde, e un razboi, din punct de vedere politic, pe viata si pe moarte", a spus Antonescu.


Antonescu: "Vom vota impotriva acestui guvern, vom vota impotriva pentru ca solutia nu este carpeala facuta de Traian Basescu numai pentru ca actuala coalitie sa ramana la putere. De asemenea, nu vom participa nici la lucrarile comisiilor, nici la sedintele Parlamentului pe care le presupune investirea noului guvern. Coalitia sa isi asume aceasta guvernare", a declarat Crin Antonescu. El a adaugat ca, probabil, USL nu va participa nici la plenul in care se va da votul de investitura pentru Cabinetul Ungureanu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti