duminică, 12 februarie 2012

UN NOU VAL DE FRIG SI NINSORI PESTE ROMANIA

Un nou val de frig si ninsori se vor porni incepand cu ora 18 din aceasta zi un nou cod portocaliu pentru judetele  Olt si alte judete din sudul tarii.


 In judetul Vrancea la cererea prefectului sa declarat stare de urgenta pe durata codului portocaliu emis de meteorologi in perioada 13 februarie 14 februarie. Si in braila aceeasi situatie jandarmii sunt singura speranta a batranilor prinsi sub nameti,inarmati cu lopeti acestia ai scot pe oameni de sub troienele de zapada,in judetul Buzau au fost trimise trei camioane cu lemne pentru oamenii ce nu mai au cu ce sa si incalzeasca propria casa pentru ca lemnele lor din gospodarie au fost astupate cu nameti mai mari decat casa.


In continuare autoritatile impreuna cu cei de la dezepezire se lupta din rasputeri pentru a inlatura muntii de zapada de pe sosele facnd legatura intre localitati!!!


Nici la malul marii situatia nu i prea roz totul in jur sunt numai sloiuri de gheata,stabilopozii ca niste lumanari pe care ceara sa scurs stratul de gheata e atat de gros ca pietrele abia se mai vad.
Spectacolul naturii va mai dura pe putin doua saptamani pentru ca stratul de gheata nu se va topi asa usor chiar daca temperaturile vor fi in crestere.
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti