duminică, 23 decembrie 2012

GANDURI FRUMOASE IN PRAG DE SARBATORI !!!

Craciunul este cea mai minunata sarbatoare  care ne da putere sa fim mai buni,mai generosi,si mai curajosi.Sa speram mai mult si sa credem cu tarie ca anul ce va veni va fi mai rodnic ,mai bun si mai fericit.Sa aveti Sarbatori Fericite!!!si Mos Craciun sa va daruiasca multa caldura in suflet ,multa sanatate si bucurie.



Ca in fiecare an sa ne adunam in jurul bradului de Craciun impreuna cu familia si cu cei dragi noua si salasam spiritul sarbatorilor sa ne patrunda in case,in suflet si in inima.
Sufletul vostru sa vibreze in armonie si pace ,iubirea sa va ptrunda in inima iar norocul sa va urmeze oriunde si Dumnezeu sa va pazeasca si sa va ocroteasca.


Asa cum animalele din staulul unde sa nascut Mantuitorul suflau caldura asupra Lui asa si in casele si in inimile voastre spiritul sarbatorilor Nasterii Domnului sa va insufle caldura sufleteasca,inima buna si multa sanatate.
LA MULTI ANI !!! FERICITI LA TOTI ROMANII DE PRETUTINDE !!! Si chiar daca sunte ti departe de casa sa retraiti spiritul sarbatorilor asa cum o faceati odata cu familia acasa ,cu parintii si cu rudele apropiate.Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce va doriti de folos.SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti