miercuri, 24 octombrie 2012

Doua zile au mai ramas pina la sarbatoarea Sfintului Dumitru!!!

Mii de credinciosi in aceasta saptamina vin sa se inchine la sfintele moaste ale Sfintului Dumitru cit si ale Sfintului Nectarie izbavitorul de boli ,pentru ca sfintele moaste sunt facatoare de minuni.
Saptamina aceasta toate drumurile credinciosilor au dus pe dealul Patriarhiei unde se afla Sfintele Moaste ale Sfintului Dumitru cit si Moastele Sfintului Nectarie aduse din Grecia de Mitropolitul Efrem.
Dupa ce cei 800 de preoti care au purtat raclele cu Sfintele Moaste ale celor patru sfinti pe Dealul Patriarhiei,Preafericitul Daniel la binecuvintat pe Mitropolitul Efrem.

sursa PROTV:

Mii de credinciosi bolnavi sunt atrasi de Moastele Sfintului Nectarie izbavitor de boli care sunt pentru prima data la Bucuresti.Credinciosii se mai roaga si la ramasitele Sfintilor Imparati Constantin si Elena si ale Lui Dimitrie Basarabov sau cum i se mai spune Dimitrie Cel Nou ocrotitor al Bucurestiului.
Vineri va avea loc cea mai mare slujba cind toti crestinii ortodocsi Il serbeaza pe Sfintul Dumitru Izvoritorul De Mir,urmind marea slujba de simbata cind este sarbatorit Sfintul Dimitrie Cel Nou urmind apoi Sfinta zi de Duminica a saptea zi din saptamina lasata de la Dumnezeu pentru rugaciune si pentru odihna tuturor credinciosilor ortodocsi.



Sfintul Mare Mucenic Dumitru Izvoritorul De Mir.

Sfintul Dumitru Cel Nou Ocrotitorul Bucurestiului.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti