marți, 4 decembrie 2012

CADOURI DE LA MOS NICOLAE!!!

Astazi la scoala generala din Stornesti prin intermediul unei delegatii din Germania au sosit ca in fiecare an cadouri pentru copiii din aceasta scoala.

Datorita domnului primar al comunei Sinesti Petru Holicov in fiecare an in apropiere de sarbatoarea Sfintului Nicolae o echipa formata din cinci  membri vin tocmai din Germania cu o multime de cadouri pentru toate virstele de la copiii din Germania,care an de an fac cadouri copiilor din scoala generala Stornesti.



Ca in fiecare an domnul primar a fost alaturi de delegatia din Germania pentru a imparti cadouri micutilor scolari,alaturi de domnul primar a mai fost si domnul presedinte de partid Adrian Paftala si nu in ultimul rind noul director al scolii generale Stornesti doamna Rozica Margineanu.



Multumiri domnului primar ,copiilor din Germania care s au straduit sa stringa aceste cadouri si sa le impacheteze pentru copiii din Romania si nu in ultimul rind celor cinci delegati care au venit atit de departe pentru a bucura sute de copii ai scolii generale din Stornesti.Dumnezeu sa le dea sanatate si sa le rasplateasca tot efortul care l au depus pentru aceasta cauza.


Copiii au fost foarte entuziasmati si plini de bucurie cind au primit cadouri.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti