duminică, 2 decembrie 2012

Vizita oficiala in localitatea Stornesti!!!

Astazi in localitatea Stornesti din Jud. Iasi a avut loc vizita oficiala a candidatului USL pentru camera deputatilor Costel Alexe.Un tinar de 29 de ani ambitios cu multe planuri de viitor si cu credinta in Dumnezeu.Domnul Costel Alexe ne a onorat cu prezenta domniei sale la invitatia domnului primar al comunei Sinesti domnul Petru Holicov impreuna cu presedintele partidului comunei Sinesti domnul Paftala Adrian.



Satenii din localitate l au primit cu bratele deschise si bazinduse pe domnul Alexe si pe proiectele domniei sale de viitor.
"Va promit ca nu va voi dezamagi si o sa lupt pentru un trai mai bun al fiilor,nepotilor dumneavoastra si chiar pentru dumneavoastra oameni in virsta,este nevoie de o schimbare radicala in aceasta tara ,voi lupta cu aceeasi determinare pentru nevoile comunitatii dumneavoastra,priceperea,experienta si energia mea vor fi doar in slujba dumneavoastra.Va fi o mare onoare pentru mine sa reprezint aceasta comunitate in parlament pentru urmatorii ani.Acestea a declarat in fata multimii din Stornesti domnia sa Costel Alexe ce candideaza din partea USL pentru camera deputatilor,colegiul 7 Podul Iloaie.

Proiectele domnului Alexe pentru colegiul 7 :
- Crearea de noi locuri de munca
-Reabilitarea infrastructurii
-Atragerea tinerilor in mediul rural
Deci trebuie sa deschidem foarte bine ochii si sa vedem cu cine votam pentru bunastarea tarii si a intregii comunitati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti