luni, 16 ianuarie 2012

Sindicalistii ieseni se pregatesc de noi proteste

Manifestantii care au iesit, ieri, in Piata Unirii, este posibil sa se adune din nou astazi pentru a continua protestul impotriva presedintelui Traian Basescu. Deocamdata, informatia nu este confirmata oficial, dar in piata sunt asteptati sa vina reprezentanti ai USL si ai sindicatului Sanitas.


Vineri, 20 ianuarie, vor avea insa doua proteste confirmate, in fata Palatului Culturii, organizate de Sanitas si USLIP. "Astazi vom depune o cerere pentru aprobarea acestui protest la Primarie. Acesta va avea loc vineri, sambata si duminica, intre orele 16:00 - 20:00", a declarat Laviniu Lacusta, presedintele USLIP Iasi.

"Eu nu vorbesc acum in calitate de sindicalist, ci ca simplu cetatean. Daca oamenii vor sa se adune astazi sa protesteze este foarte bine. Fiecare cetatean isi poate cere drepturile. Oricum, regimul Basescu trebuie inlaturat. Pot sa spun insa ca vineri va fi o mare manifestare la Palat organizata de Sanitas si USLIP, intre orele 15:00 - 24:00", a declarat Viorel Tanase, liderul Sanitas Iasi.
                                                                                                         sursa:Bzi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact"

 

Harta Stornesti